Osteopathiepraktijk Annelies Verbeeck

Annelies Verbeeck

Osteopaat D.O. - MROB

Kasteelstraat 11

9170 Sint-Gillis-Waas

 

Tel. 0479/91.52.67

annelies.verbeeck@hotmail.com

 

 

 

Na mijn middelbare school heb ik de vijfjarige voltijdse opleiding osteopathie gevolgd aan de International Academy of Osteopathy te Gent. Een studie die mijn interesse in het functioneren van het menselijk lichaam én de gezondheid van de mens enkel nog heeft versterkt.

 

Groot was mijn verbazing dat elke structuur in het lichaam invloed heeft op en beïnvloed wordt door andere structuren in het lichaam... dat bijvoorbeeld de darm connecties heeft met nek, rug en ons hele immuunsysteem!

 

Dit is nu een evidentie voor mij en ook de basis van mijn behandelingen: het lichaam in zijn totaliteit bekijken en dus ook holistisch behandelen. Ofwel: verder kijken dan de plaats waar het pijn doet.

 

 

Na het behalen van mijn diploma in de osteopathie heb ik mij de voorbije tien jaar op allerlei vlakken bijgeschoold betreffende osteopathie bij baby's, kinderen en zwangere vrouwen en algemene osteopathie bij volwassenen.

 

Sinds 2007 werk ik in een groepspraktijk voor osteopathie en kinderosteopathie in Zevenbergen, Nederland. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk te Sint-Gillis-Waas.